Productiemedewerker (36-40 uur p/w)

 • Verpakken en ompakken van goederen, met name zoetwaren.
 • Voorbereidende werkzaamheden voor de productie van het ompakken van zoetwaren, zoals; klaarzetten van het te verwerken product, juiste verpakkingen en etiketten.
 • Klaarzetten van de orders en gereed maken voor transport.
 • Het maken van monsters en monsterpakketjes t.b.v. afdeling verkoop.
 • Verantwoordelijk voor het op orde houden van de verpakkingsruimte.
 • (Lichte) schoonmaakwerkzaamheden.

 

Profiel

 • Middelbaar opgeleid, maar bovenal een positieve instelling!
 • Affiniteit met productie, magazijn of kwaliteitswerk in de voeding kan goed van pas komen.
 • Je kunt tegen wat hectiek, kan werken met een aantal mensen in een team.
 • Woonachtig in de buurt van IJsselstein.

 

Aanbod

 • Een dynamisch, groeiend en centraal in Nederland gelegen bedrijf, waar de klant centraal staat en waar jouw inzet en input gewaardeerd wordt
 • Een dienstverband naar keuze tussen de 24 en 40 uur.
 • Een marktconform salaris.
 • Werktijden van 8.00 tot 17.00
 • Vakantie dagen naar rato op basis van 25 dagen bij een full-time dienstverband (40 uur).

 

Solliciteren? Neem dan contact met ons op.

 

Mourik Food Service

Mourik Foodservice is van een bakkerij (medio 1900) uitgegroeid tot een groothandel in Bakkerijgrondstoffen. Wij leveren onze producten in het Bakkerijkanaal(ambacht), Foodservice en aan de Bakkerij- en Foodindustrie. Wij onderscheiden ons door unieke producten, vak- en materialenkennis, service en persoonlijke aandacht. Daarnaast is Mourik Foodservice exclusief importeur van diverse Europese topfabrikanten en heeft een internationaal klantenbestand. Kwaliteit wordt gekenmerkt door ervaring, maar daarnaast in de FSSC 22000 certificering van ons bedrijf

Het totale assortiment van Mourik Foodservice omvat duizenden producten. Van standaard bakkerijgrondstoffen als bloem, vetten en suiker. Daarnaast een range specialistische producten voor bakkerij, chocolaterie en industrie, zoals (zuid)vruchten en zadenmixen, bavaroises, aroma’s en compounds, coatings, bakvormen, decoratie- en verpakkingsmaterialen. Onder het eigen label levert Mourik Foodservice een range van producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding

 

Culifine, tasteful decoration

Al ruim 15 jaar levert Culifine oplossingen in eetbare decoratieproducten en grondstoffen. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in verpakking, maatvoeringen in product, bewerkingsvarianten en private label. Hierbij kunnen wij iedere grote of kleine doorlevering verzorgen, waaronder zelfs met maatwerk in verpakking in onze eigen productie. Dit doen wij in samenwerking met diverse leveranciers en producenten uit de zoetwaren, chocolade en bakkerij industrie. Hierdoor kunnen wij vrijwel elke wens invullen.

Onze aanpak heeft gezorgd voor een divers portfolio aan klanten. We bedienen onder andere ijsfabrikanten, toeleveranciers van retailers, fastfood, bakkerijen, chocolade verwerkende bedrijven en met name de Food Service. Zo hebben verschillende concerns in Nederland het huismerk bij Culifine ondergebracht, soms tot 80 verschillende producten.

Onze service beperkt zich niet tot binnen Nederland: Culifine levert in België, Duitsland, Engeland, Oostenrijk, Finland, Georgië en Oostenrijk. Bij onze service is kwaliteit een belangrijke zaak. Daarom zijn wij volledig FSSC 22000 gecertificeerd om te voldoen aan alle voedselveiligheid eisen.

 

Nieuwe organisatie

Op 1 januari 2020 heeft Mourik het bedrijf Culifine overgenomen. Gezien het feit dat men al jaren van elkaar klant en leverancier was, zijn er veel synergiën. Tevens had Mourik voor verschillende producten een eigen productie, wat een van de kern activiteiten van Culifine is. Ook is Mourik actief in Industrie en Bakkerij, waarbij Culifine met name in de Foodservice en semi (zoetwaren)  industrie, dus hier een aanvulling van elkaar in marktpositie. Vanaf november 2020 zijn beide bedrijven actief op één locatie, waardoor we overgaan naar één eigen productie, één certificering (FSSC certificaat Foodmanufacturing )en één kwaliteitssysteem. Het is een klein en flexibel team van 10-15 mensen.