Onze visie

Mourik Foodservice is van een bakkerij (medio 1900) uitgegroeid tot een groothandel in bakkerijgrondstoffen. U kunt terecht voor een compleet en uitgebalanceerd assortiment exclusieve grondstoffen. Van grondstoffen als bloem, vetten en suikers tot specifieke producten voor bakkerij, chocolaterie en industrie. Voor (zuid)vruchten en zadenmixen, bavaroises, aroma’s en compounds, coatings, bakvormen, decoratie- en verpakkingsmaterialen bent u hier aan het goede adres.

 

Mourik Foodservice onderscheidt zich door exclusieve producten, grote vak- en materialenkennis, uitzonderlijke service en uitstekende persoonlijke aandacht. Daarnaast is Mourik Foodservice exclusief importeur van diverse Europese topfabrikanten.aroma’s en compounds, coatings, bakvormen, decoratie- en verpakkingsmaterialen bent u hier aan het goede adres.

Mourik Foodservice onderscheidt zich door exclusieve producten, grote vak- en materialenkennis, uitzonderlijke service en uitstekende persoonlijke aandacht. Daarnaast is Mourik Foodservice exclusief importeur van diverse Europese topfabrikanten.

Mourik Foodservice is van een bakkerij (medio 1900) uitgegroeid tot een groothandel in bakkerijgrondstoffen. U kunt terecht voor een compleet en uitgebalanceerd assortiment exclusieve grondstoffen. Van grondstoffen als bloem, vetten en suikers tot specifieke producten voor bakkerij, chocolaterie en industrie. Voor (zuid)vruchten en zadenmixen, bavaroises,

aroma’s en compounds, coatings, bakvormen, decoratie- en verpakkingsmaterialen bent u hier aan het goede adres. Mourik Foodservice onderscheidt zich door exclusieve producten, grote vak- en materialenkennis, uitzonderlijke service en uitstekende persoonlijke aandacht. Daarnaast is Mourik Foodservice exclusief importeur van diverse Europese topfabrikanten.

1-01

Kwaliteit en Gunstige prijs

Mourik Foodservice levert een scherp geprijsd assortiment bakkerijgrondstoffen van vooraanstaande leveranciers. Kwaliteit wordt gekenmerkt door ervaring maar daarnaast ziet u dit ook terug in de zeer strenge FSSC-certificering van ons bedrijf.

2-01

Breed assortiment

Het totale assortiment van Mourik Foodservice omvat duizenden producten. Op de site treft u een groot deel van het assortiment aan. Ontbreekt het product van u wens, dan gaat Mourik Foodservice  gericht voor u op zoek.

3-01

Maatwerk en service

Mourik Foodservice levert graag maatwerk en komt hierin ruimschoots tegemoet aan uw wensen. Bestaande producten kunnen veelal aan uw smaakvoorkeur worden aangepast en in de gewenste hoeveelheid afgepast. Waarom een pallet afnemen als het in kleinere batches kan?

Persoonlijke benadering en uitstekende service zijn de belangrijkste waarden voor onze medewerkers.

4-01

Private Label

Onder het eigen label levert Mourik Foodservice producten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. U bent aan het goede adres voor alle bakkerijgrondstoffen.

5-01

Product- receptontwikkeling

Mourik Foodservice is alert op trends en oriënteert zich ook internationaal op nouveautés. Met die kennis ontwikkelt het bedrijf geregeld nieuwe producten. Deze worden door een selecte groep vaste klanten getest en aangepast aan de verwerkingstechnieken in de bakkerij of industrie. Waar nodig zal onze productontwikkelaar aanwezig zijn bij lijntesten en alle overige zaken om alles in goede orde te laten verlopen. Jaarlijks organiseren wij culinaire masterclassen in binnen en buitenland.

Vragen? Neem contact met ons op.

Vragen? Neem contact op.